iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   Koptelefoonaansluiting niet recht (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/128589-koptelefoonaansluiting-niet-recht.html)

gigap4 30-10-12 18:27

Koptelefoonaansluiting niet recht
 
Beste forumlezers,

Sinds afgelopen vrijdag heb een iPhone 5 16gb zwart in bezit.
Ben er echt zeer tevreden mee, alleen vandaag in de bus kwam ik erachter toen ik voor de eerste keer de ear pods in plugde dat de koptelefoonaansluiting in de iPhone niet recht is. :confused:
Dit is al helemaal duidelijk te zien wanneer je de lighting connector ook nog aansluit, de plug van de oortjes loopt alsware naar de lightning connector toe.
Zijn er meer mensen die dit probleem hebben, of ervan hebben gehoord.
Ik heb al contact opgenomen met Apple support, en er is een case van gemaakt gemaakt. Moet nu afwachten op telefoon van de Applestore in Amsterdam over voorraad van dit type toestel dat ter vervanging aangeboden kan worden.
Ben benieuwd!

ergoboy 30-10-12 22:09

en hij werkt niet met de earpods?

gigap4 30-10-12 22:26

Citaat:

Oorspronkelijk geplaatst door ergoboy (Bericht 846992)
en hij werkt niet met de earpods?

Hij werkt prima. Ik zit erover te denken om het te laten voor wat het is. De ene keer stoor ik me er erger aan als de andere keer, maar ik denk dat ik er wel mee kan leven ;) . Ik vroeg me alleen wel af of meer mensen hier last van hebben, want het hoort natuurlijk gewoon perfect recht te zijn.

Werner1963 30-10-12 22:34

In de hoop dat er later geen ander probleem opduikt. Geheel los van hetgeen dat je nu hebt. Maar als ze dan zeggen dat door het vallen de koptelefoonaansluiting krom is heb je een dubbel probleem.
De keuze is aan jou

gigap4 30-10-12 22:49

Citaat:

Oorspronkelijk geplaatst door Werner1963 (Bericht 847006)
In de hoop dat er later geen ander probleem opduikt. Geheel los van hetgeen dat je nu hebt. Maar als ze dan zeggen dat door het vallen de koptelefoonaansluiting krom is heb je een dubbel probleem.
De keuze is aan jou

Vanmiddag heb er apple support ervoor gebeld, en er is een 'case' voor me aangemaakt. Mocht ik in de toekomst problemen krijgen, dan kan ik dit altijd aanleveren als bewijs dat dit sinds de aankoop was. Ik kon in principe gewoon de iPhone omruilen voor een nieuwe in Amsterdam, als ze hem op voorraad hebben ;). Maar heb zojuist besloten om het erbij te laten.
Is hetzelfde als je eerste krasje krijgen op de iPhone, als je het ontdekt word je helemaal gek, maar na verloop van tijd kun je er mee leven.

Niet dat ik het niet jammer vind, maar ik ben bang dat ze me uitlachen ;) in de applestore omdat het niet extreem scheef is zeg maar.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 15:30.