iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   iPod touch 8GB geen App Store te zien (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/128634-ipod-touch-8gb-geen-app-store-zien.html)

elisa875 31-10-12 09:01

iPod touch 8GB geen App Store te zien
 
Ik heb voor mijn zoontje van iemand een iPod touch 8GB model MA623ZD/B overgenomen. de softwareversie die iTunes aangeeft is 1.1.5, serienummer begint met 9C. Nu krijgt hij geen app store app erop. Ik heb hierop gegoogled en kom dan bij een firmware herinstallatie. Dat heb ik geprobeerd maar er zijn zoveel firmware versies beschikbaar, ik weet niet welke ik moet kiezen. ik heb er een geprobeerd maar itunes gaf bij het installeren aan dat de versie niet compatibel was. Kan iemand me aub in duidelijke simpele taal aangeven wat ik moet doen, om dit alsnog op zijn ipod touch te krijgen?

WDS001 31-10-12 11:18

Firmware 1.1.5, dat is al een tijdje geleden. Toen was er nog geen sprake van de App Store, dus logisch dat je die niet kan vinden op de iPod.

Een iPod touch van de eerste generatie kan je maximaal updaten naar firmware 3.1.3. Gezien iOS 6 nu al uit is wil dat ook zeggen dat er veel apps niet meer zullen werken op zo'n oude software. Dat zal je snel genoeg merken als je apps wil gaan downloaden uit de App Store.

Hoe je kan updaten kan je op deze pagina op de Apple website vinden. Blijkbaar moet je de update kopen (€3,99) voor je kan updaten.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 19:14.