iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   Uitgaande SMS werkt niet meer (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/12932-uitgaande-sms-werkt-niet-meer.html)

Allardo 14-05-08 22:09

Uitgaande SMS werkt niet meer
 
Sinds januari heb ik een 8Gb US Iphone, die is gekraakt. Een maand geleden ben ik overgegaan op een Telfort SIM only internet abonnement. Sinds ruim een week werkt mijn uitgaande SMS niet meer. De Iphone rapporteert een "error sending message" nadat je een SMS probeert te versturen en na twee, drie keer proberen te sturen gooit 'ie de verbinding met de provider eruit en rapporteert "geen service". Even later zit ik weer op het Telfort (KPN) net. Heeft iemand enig idee hoe dit probleem op te lossen?

Thx Allardo

blondie213 16-05-08 16:44

Doet je simkaart het wel in een ander toestel?

Boris 19-05-08 15:46

Heb het zelfde probleem, maar ben niet geswitcht van provider (KPN). Sinds een dag of 5 krijg ik na 80% van de voortgang van het verzenden de melding error sending meassage en geeft de indicator links bovenin aan 'geen service'. Probeer ik het opnieuw, dan geeft ie al na 5% van de voortgang van het verzenden aan error sending massage. Heb de batterij al helemaal leeg laten lopen, de simkaart al een paar keer eruit gehaald, maar niets helpt tot nu toe. Erg irritant en hoop dan ook dat iemand mij kan helpen.

w.d 31-05-08 14:25

Ik heb hetzelfde probleem, superirritant! ik hoop dat iemand de gouden tip heeft!


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 20:22.