contacten doen het niet

contacten doen het niet discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Hallo, Sinds kort heb ik een iphone4, ik heb al mijn contacten (telefoonnummers) er op gezet maar kan ze nu niet meer terug vinden. Wat ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 5 December 2012, 11:17
» Ik heb geen iPhone  
» iPad 1 Wi-Fi + 3G 16GB [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 6 October 2011
Berichten: 26
Question contacten doen het niet

Hallo,
Sinds kort heb ik een iphone4, ik heb al mijn contacten (telefoonnummers) er op gezet maar kan ze nu niet meer terug vinden.
Wat ik wel krijg zijn alle contacten van mijn facebook, die heb ik niet nodig, wil alleen de telefoonnummers van mijn fam.vrienden.
Wie weet hoe ik dit kan veranderen.
bvd
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 5 December 2012, 11:36
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi + 4G 32GB (Zwart) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 18 June 2012
Locatie: Almere
Berichten: 163
Standaard

Ga naar Contacten -> Groepen (linksboven in het scherm) Kijk of er daar iets niet uitgevinkt is.
Succes!
__________________
A bus station is where a bus stops. A train station is where a train stops. On my desk, I have a work station..
  #3  
Oud 5 December 2012, 11:46
» Ik heb geen iPhone  
» iPad 1 Wi-Fi + 3G 16GB [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 6 October 2011
Berichten: 26
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Pikkelateur Bekijk bericht
Ga naar Contacten -> Groepen (linksboven in het scherm) Kijk of er daar iets niet uitgevinkt is.
Succes!
Bij groepen staan:
alle facebook en alle van mijn pc.
als ik deze afvink krijg ik helemaal niks meer.
  #4  
Oud 5 December 2012, 11:49
» iPhone 8 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi + 4G 256GB (Goud) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Anders
 
Geregistreerd: 1 July 2010
Locatie: /private/etc/
Berichten: 25.303
Standaard

En als je alleen de Facebook contacten uitvinkt en de andere aanvinkt?
__________________
"Es ist schwieriger, eine vorgefasste Meinung zu zertrümmern als ein Atom." (A. Einstein)
  #5  
Oud 5 December 2012, 11:51
» Ik heb geen iPhone  
» iPad 1 Wi-Fi + 3G 16GB [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 6 October 2011
Berichten: 26
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door timosha Bekijk bericht
En als je alleen de Facebook contacten uitvinkt en de andere aanvinkt?
Als ik dat doe heb ik ook niks meer.
Moet ik misschien naar instellingen, zo ja wat moet ik dan doen.
  #6  
Oud 5 December 2012, 11:53
» iPhone 8 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi + 4G 256GB (Goud) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Anders
 
Geregistreerd: 1 July 2010
Locatie: /private/etc/
Berichten: 25.303
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Zwapie Bekijk bericht
Moet ik misschien naar instellingen, zo ja wat moet ik dan doen.
Hoe heb je die contacten op de iPhone gezet?
  #7  
Oud 5 December 2012, 11:56
» Ik heb geen iPhone  
» iPad 1 Wi-Fi + 3G 16GB [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 6 October 2011
Berichten: 26
Standaard

Heb de iphone op mijn pc via i tunes aangesloten.
Ik heb daar ook de i pad aangesloten om alles te updeaten.
  #8  
Oud 5 December 2012, 11:58
» iPhone 8 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi + 4G 256GB (Goud) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Anders
 
Geregistreerd: 1 July 2010
Locatie: /private/etc/
Berichten: 25.303
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Zwapie Bekijk bericht
Heb de iphone op mijn pc via i tunes aangesloten.
En heb je in iTunes ook de OS X Contacten (of Address Book) geselecteerd om te synchroniseren?
  #9  
Oud 5 December 2012, 12:08
» Ik heb geen iPhone  
» iPad 1 Wi-Fi + 3G 16GB [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 6 October 2011
Berichten: 26
Standaard

toen ik hem aansloot op de pc ging alles automatisch dus ik weet het niet.
zal in hem weer opnieuw aansluiten?
  #10  
Oud 5 December 2012, 12:33
» iPhone 8 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi + 4G 256GB (Goud) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Anders
 
Geregistreerd: 1 July 2010
Locatie: /private/etc/
Berichten: 25.303
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Zwapie Bekijk bericht
zal in hem weer opnieuw aansluiten?
Ja, en kijken of de synchronisatie van de contacten aangevinkt is in iTunes.
  #11  
Oud 5 December 2012, 13:14
» Ik heb geen iPhone  
» iPad 1 Wi-Fi + 3G 16GB [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 6 October 2011
Berichten: 26
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door timosha Bekijk bericht
Ja, en kijken of de synchronisatie van de contacten aangevinkt is in iTunes.
Ik heb de iphone nu opnieuw aangesloten op de pc maar er is niks veranderd.
Waar kan ik kijken bij synchronisatie bij contacten, ik kan het niet vinden en wat is ios.
Ben nog maar een beginner en weet er niks van.
  #12  
Oud 5 December 2012, 13:45
» iPhone 8 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi + 4G 256GB (Goud) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Anders
 
Geregistreerd: 1 July 2010
Locatie: /private/etc/
Berichten: 25.303
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Zwapie Bekijk bericht
Waar kan ik kijken bij synchronisatie bij contacten, ik kan het niet vinden en wat is ios.
Ik synchroniseer de contacten niet via iTunes met de Mac. Onderstaand een plaatje om het principe aan te tonen.

Als de iPhone verbonden is met de Mac en iTunes is gestart dan kan je onder het tabje "info" aanvinken hoe en welke contacten gesynchroniseerd moeten worden:

  #13  
Oud 5 December 2012, 13:56
» Ik heb geen iPhone  
» iPad 1 Wi-Fi + 3G 16GB [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 6 October 2011
Berichten: 26
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door timosha Bekijk bericht
Ik synchroniseer de contacten niet via iTunes met de Mac. Onderstaand een plaatje om het principe aan te tonen.

Als de iPhone verbonden is met de Mac en iTunes is gestart dan kan je onder het tabje "info" aanvinken hoe en welke contacten gesynchroniseerd moeten worden:het klinkt stom maar ik heb windows vista en geen mac, dus weet nog niet wat ik moet doen
ik heb windows vista en geen mac, weet dus nog steeds niet wat ik kan doen
  #14  
Oud 5 December 2012, 14:00
» iPhone 8 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi + 4G 256GB (Goud) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Anders
 
Geregistreerd: 1 July 2010
Locatie: /private/etc/
Berichten: 25.303
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Zwapie Bekijk bericht
ik heb windows vista en geen mac, weet dus nog steeds niet wat ik kan doen
Waarom staat er dan in jouw profiel Mac OS X? Maar het principe is in Windows hetzelfde alleen moet je dan de contacten synchroniseren met Outlook 2007 of 2010.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Geluid lijkt het niet te doen Larst iPhone algemeen 5 17 September 2012 17:02
Beltonen doen het niet ElzeBerends Archief 4 26 December 2009 20:28
iphone oordoppetjes doen het niet.. Lorriej iPhone algemeen 0 24 December 2009 22:45
Virtuele toetsen doen het niet! unknown90 iPhone algemeen 4 24 November 2008 16:49
Applicaties doen het niet? sjoerd.aarts iPhone Apps 5 8 November 2008 22:00

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 07:42.