iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   iPhone wil niet meer aan en komt ook niet meer in iTunes (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/130949-iphone-wil-niet-meer-komt-niet-meer-itunes.html)

Martinio 05-12-12 17:48

iPhone wil niet meer aan en komt ook niet meer in iTunes
 
Mijn iPhone wil ineens niet meer aan. Ik heb nog iemand gebeld voordat ik op de fiets stapte, en toen ik bij de supermarkt was, had ik zwart scherm en hij wil ook niet meer aan. Hij was zeker weten nog half opgeladen.

Ik heb nu de telefoon via de kabel aan mijn laptop aangesloten, maar hij komt ook niet op in iTunes. Ik kan hem ook niet restarten met de lock- en homeknoppen, omdat mijn lock button kapot is.

Wat moet ik doen?

Urbanfoto 05-12-12 18:08

Als er nog garantie opzit, Apple bellen.

Martinio 08-12-12 09:29

Hij doet het weer!

Ik ben naar een iMac store in Utrecht geweest en daar wisten ze niet wat ermee gedaan moest worden. Daarna naar Apple gebeld, en ze zeiden ze ook dat ik hem waarschijnlijk gewoon moest laten repareren (voor EUR 161!). Het grote probleem was de lock button die het niet meer deed, omdat ik hem dan niet kon restarten. Ik kon dit lokaal laten maken voor zo'n 70 euro, maar ik wilde nog even met die optie wachten. Je kan het ook zelf doen door een papiertje onder het knopje te plaatsen, maar dat vond ik toch een beetje gevaarlijk allemaal.

Vanochtend zou ik naar de Apple Store in Amsterdam gaan, maar toen dacht ik: laat ik mijn mobiel toch nog even een keer in de lader doen. Hij ging gewoon weer aan! Ik kon mijn iPhone niet meer restarten, maar omdat de stroom gewoon na een paar dagen op was is hij zelf helemaal uitgevallen, wat hetzelfde effect heeft als een restart. Mijn iPhone doet het nu weer helemaal zoals het hoort.

Roos79 08-12-12 10:14

Voor die 161 euro krijg je een ander/nieuw exemplaar geen idee hoe lang je de jouwe nu in bezit heb?


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 09:54.