iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   Programma's lopen vast (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/13141-programma-s-lopen-vast.html)

DrevanderZanden 18-05-08 16:47

Programma's lopen vast
 
1 Bijlage(n)
Ik heb al een tijdje een iPhone. Ik had hem unlocked besteld via ebay en na een tijdje had ik last van het volgende probleem.

Slide to unlock werkt gewoon, vervolgens kan ik al mijn programma's openen en ook door mijn pagina's met programma's scrollen. Het scherm werkt dus ook. Zodra ik echter een programma open (maakt niet uit welk programma) kan ik drukken en schuiven wat ik wil maar er gebeurt helemaal niks. Druk ik op de hometoets, dan ga ik gewoon weer naar het startscherm en kan ik weer scrollen en programma's openen die vervolgens niet werken. De iPhone loop dus niet compleet vast.

Ik heb gezocht op dit forum maar kon geen vergelijkbaar probleem vinden. Heef iemand misschien enig idee? Na herstel via itunes en iliberty+ werkt alles weer maar het is me daarna nog 2 keer overkomen.
Ik heb de iliberty instellingen bijgevoegd.

Alvast bedankt

André

ulyss 19-05-08 00:02

bij gaat hij bij sommige programma's na een seconde terug naar het springboard. dit is echter maar met een paar programma's zo...
iemand daar een oplossing voor?

croiman 19-05-08 01:16

restore of eerst anders rechten chmod aanpassen????


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 09:57.