iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   Ik kan apps niet meer gratis terugdownloaden (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/132127-apps-niet-meer-gratis-terugdownloaden.html)

opjbothesijbolts 26-12-12 21:52

Ik kan apps niet meer gratis terugdownloaden
 
Ik heb een probleempje:

Ik heb mijn iPhone gister hersteld naar de fabrieksinstellingen en teruggezet naar een backup. Ik weet niet of dat er verder toe doet maar ik zeg het toch ff. Hoe dan ook, nu wil ik apps die ik vroeger heb gekocht graag terugdownloaden maar tot mijn grote verbijstering zie ik dat ik daar nu opnieuw voor moet betalen! Het kan geen probleem van m'n iPhone zijn want op andere iOS apparaten zou ik ook opnieuw moeten betalen. Ook apps van andere apple ID's kan ik niet gratis terughalen! Ik snap dus echt niet waarom niet! :confused: Maar goed, is dit een vage server-error bij Apple of is dit een lokaal probleem? Ik hoor graag de oplossing! :)

Alvast bedankt!

Werner1963 26-12-12 22:00

Wat krijg je te zien als je de app store opent op je iphone en op updates klikt en daarna op aankopen. ?

opjbothesijbolts 26-12-12 22:08

Daar kan ik ze wel gewoon gratis terugdownloaden zie ik nu! Een stap in de goede richting :) Maar voor apps die echt lang geleden gekocht zijn zou ik heel lang moeten scrollen, dus dit is nog steeds niet heel handig.

Bedankt voor je reactie!! :)

Werner1963 26-12-12 23:05

Je kan ook verwijderde apps verbergen dat je die niet meer ziet

Natuurlijk kun je terug halen

debroei 27-12-12 01:59

Sommige Apps die niet meer verkrijgbaar zijn in de AppStore .Die kun je ook niet meer opnieuw downloaden. Als je zelf in iTunes deze ipa's nog hebt staan, dan kun je ze er nog wel opzetten. Is dit niet het geval kan het volgens mij niet meer.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 05:50.