iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   Iphone 3gs valt steeds uit na reparatie (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/132322-iphone-3gs-valt-steeds-na-reparatie.html)

charlottebo 30-12-12 14:08

Iphone 3gs valt steeds uit na reparatie
 
Hallo, ik zit met een probleem. Ik heb een iphone 3gs waarvan het touchscreen voor de helft niet meer reageerde. Ik heb hier toen een ander scherm op gezet van een andere kapotte iphone 3gs. Na deze reparatie deed mijn iphone het weer gewoon. Maar na 3 dagen viel die opeens uit. Toen ik hem aan de lader deed ging die na een tijdje weer gewoon aan. De dagen hierna bleef die maar uitvallen. Soms ging die vanzelf weer aan na een tijdje en soms pas nadat ik hem een tijdje aan de lader heb. Meestal kwam eerst zo'n 20 minuten het apple logo in beeld of zo'n lege batterij tekentje tot hij weer aan ging.

Nu vraag ik me af of dit probleem aan de accu ligt en of ik het misschien kan oplossen door er een nieuwe accu in te zetten. Ik wil ook proberen of ik de accu van die andere kapotte iphone er dan in kan zetten, al weet ik niet zeker of die het wel doet (weet iemand hoe ik dat kan testen?).


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 15:31.