iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   GSM- en Wi-Fibereik is zeer laag (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/132726-gsm-wifibereik-zeer-laag.html)

nBuddy 05-01-13 17:22

GSM- en Wi-Fibereik is zeer laag
 
Beste mensen,

Sinds kort heb ik last van een zeer irritant probleem. Wanneer ik via instellingen naar een Wi-Fi-verbinding zoek, vindt mijn telefoon geen enkele verbinding. Is mijn iPhone 4 echter dichter dan ca. 5 meter bij de router, pikt mijn telefoon de router nog wel op.

Ik heb ook opgemerkt dat mijn bereik (GSM verbinding) erg laag is. Vaak heb ik een klein streepje, soms twee en als ik geluk heb drie.

Heeft iemand dit probleem eerder gehad, of weet iemand zelfs de oplossing? Op andere fora las ik dat het eventueel te maken heeft met de Wi-Fi-antenne, maar hoe verklaar je dan het lage bereik?

Groeten, nBuddy (iPhone 4)

suzuki2002 05-01-13 22:08

Heb je hem misschien ergens laten repareren?

nBuddy 07-01-13 00:02

Nee.

Ik heb het probleem inmiddels opgelost. Ik heb de Wi-Fi-antenne d.m.v. een goedkoop reparatiesetje los gedraaid en vervolgens weer vastgezet. Ik heb dit overigens gedaan toen het toestel aanstond. Dus voor de mensen die met hetzelfde probleem kampen, deze handeling kan mogelijk tot een oplossing leiden.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 01:59.