iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   iPhone 5 Home Button klik (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/132942-iphone-5-home-button-klik.html)

WTFoX 08-01-13 23:01

iPhone 5 Home Button klik
 
Ik heb sinds deze weeg een iPhone 5, zwart 16Gb! Top apparaat. Er zijn twee dingen die me opvallen: de home knop maakt een behoorlijk harde klik. Ik lees er veel over her en der dat het normaal schijnt te zijn. Met mijn iPhone 4 (2 stuks) nooit last van gehad.
2de is de lak van de zwarte iPhone 5. Er wordt gesproken over de zogenaamde Scuffs. Zijn er meer mensen met deze ervaringen. Ik heb er maar een hoesje bij gedaan omdat ik denk dat hij er over een jaar niet meer uitziet.

apotheosis 11-01-13 02:23

Ik heb een hoes rond gedaan die voor 80-90% mijn iPhone beschermd, helaas uit lompigheid eens late vallen, lap, net op een plaatske waarbij de Phone nie beschermd is, er is klein stukje af, iPhone is zeer mooi maar als ge hem laat vallen en deze valt niet goed heb je het steken maar geen man overboord, het interne is vooral wat telt :).

Als de home button goed werkt dan hoef je geen zorgen in te maken, het is net goed deze wat steviger zit dan bij de andere iPhones (vind ik toch), hoeveel ik niet per dag op diene knop duw, tis maar goed deze goed vast zit :).


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 00:43.