iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   Batterij drain - Standby=Gebruik (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/133388-batterij-drain-standby-gebruik.html)

Lektroluver 16-01-13 11:54

Batterij drain - Standby=Gebruik
 
Beste forumleden

Ik zit al een tijdje te sukkelen met mijn iPhone 4S. Het is namelijk zo dat ik met de batterij geen halve dag meer doorkom, het toestel is ondertussen 1,5 jaar oud.

Ik heb ongeveer alles geprobeerd, en heb hem nu uiteindelijk als een nieuwe iPhone ingesteld. Verder heb ik niets gedaan, dus gewoon de staat waarin hij uit de doos kwam zelfs met Wi-Fi uit en locatievoorzieningen uit, verder geen gebruiksgegevens.

Gisteren leg ik hem naast het bed en vandaag sta ik op met volgende gegevens (zie screenshots). De vraag is nu, hoe los ik dit op? Breng ik hem gewoon binnen bij Mobistar (hoewel ik daar niet zoveel vertrouwen in heb)? Of al gewoon, wat is er mis?!

Hij denkt soms ook dat hij aangesloten is op een dock en dus geen geluid meer, nochtans zijn de vochtindicators spierwit en is er geen corrosie te zien (had gehoord da t dit wel eens met vocht kon te maken hebben).

Alvast bedankt!

https://dl.dropbox.com/u/3286180/iPhone/foto%201.PNG

colliehome 16-01-13 11:56

Allereerst van harte welkom op het iCulture forum.

Dit forum is voorzien van een uitstekende zoekfunctie en zeer uitgebreide Wiki (Begrippen | Handleidingen). Ik verzoek je dan ook vriendelijk deze te gebruiken.

Omdat deze vraag/vragen al meerdere keren aan bod is/zijn gekomen, sluiten we deze discussie.


kijk eens hier; http://www.iphoneclub.nl/iphone-tips...te-verbeteren/
//Slotje


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 17:21.