iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   Hoe zit het met de garantie bij de Apple Store? (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/133434-zit-de-garantie-de-apple-store.html)

Lor93 17-01-13 00:38

Hoe zit het met de garantie bij de Apple Store?
 
Hoi allemaal, ik wil al een tijdje de iPhone 5 en ben van plan om hem op de officielle Apple Store te kopen. Mij vraag alleen is, hoe zit het met de garantie? Stel dat er in het eerste jaar iets stuk gaat (wat niet mijn eigen schuld is) waar moet ik hem dan heen brengen? Ik woon namelijk niet in de buurt van Amsterdam en dacht altijd dat je naar een iCentre kon maar op hun websites geven ze aan; Wanneer jouw iPhone niet bij iCentre is aangeschaft kan hij helaas niet voor reparatie worden aangenomen. Maar waar kan ik dan wel heen?

The Raptor 17-01-13 01:24

Je hebt 1 jaar garantie en 30 dagen telefonische ondersteuning. Voor 69 euro kun je doormiddel van Apple Care je garantie uitbreiden naar 2 jaar en 2 jaar telefonische ondersteuning. Met dit pakket valt de accu, ear pods en oplaad kabel ook onder garantie. Ook hoef je niet meer Apple Store Amsterdam te gaan voor de garantie met dit pakket. Je hoeft alleen maar naar Apple Care te bellen en krijgt aan deur een nieuwe iPhone. Binnen 14 dagen moet je de kapotte iPhone terug sturen naar Apple.

Je kan via deze link bekijken of je bij jou dichts bij zijnde Apple Prenium Reseller terecht kan: https://expresslane.apple.com/ServiceOptionAction.do
Inderdaad, iPhone zijn meestal een uitzondering. Voor de iPhone kun je het beter via Apple Care doen of langs de Apple Store Amsterdam gaan. Dan word deze direct omgerolen voor een nieuwe. Mocht het bij een Apple Prenium Reseller kunnen ben je de iPhone 3 weken kwijt.

RWK 17-01-13 02:49

In principe hoef je die 69 euro niet te betalen. Punt van aankoop is altijd minimaal 2 jaar garantie. Dus als je hem aanschaft bij de Store in Amsterdam heb jij gewoon recht op minimaal 2 jaar garantie.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 00:26.