iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   Outlook Notes syncen met iPhone 5 en vice versa (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/133974-outlook-notes-syncen-iphone-5-vice-versa.html)

Toetje53 27-01-13 10:28

Outlook Notes syncen met iPhone 5 en vice versa
 
Ik heb voor het eerst een iPhone (5) en wil Outlook Notes heen en weer kunnen syncen via Cloud of computer, maakt niet uit. Helaas gaat het niet zo best. Notes aangemaakt op de computer (Windows7) blijven in Outlook, hetzelfde gebeurt met de Notes die op iPhone worden genoteerd. Mijn bedoeling was een geintegreerd systeem te krijgen, waarmee ik lijsten en aandachtpunten zou kunnen noteren op 1 van beiden en dat informatie via iCloud (of desnoods via de usb kabel) uitgewisseld wordt. Heeft iemand een tip? Ik heb in Settings gekeken en zie wel dat ik Notes by default op de iPhone laat syncen, maar ik begrijp niet dat de informatie niet kan omgezet worden wanneer alles met elkaar zou moeten communiceren. Dank.

Guest-20180925190238 27-01-13 10:37

Citaat:

Oorspronkelijk geplaatst door Toetje53 (Bericht 871273)
Ik heb voor het eerst een iPhone (5) en wil Outlook Notes heen en weer kunnen syncen via Cloud of computer, maakt niet uit. Helaas gaat het niet zo best. Notes aangemaakt op de computer (Windows7) blijven in Outlook, hetzelfde gebeurt met de Notes die op iPhone worden genoteerd.

Notities zijn bij Apple (nog steeds) onderdeel van Mail. Dus, die kan je niet syncen met Outlook. Outlook gebruikt een heel ander systeem dan Apple om Notities te syncen.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 02:30.