iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   Iphone na software + Itunes herstel werkt niet meer (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/134586-iphone-na-software-itunes-herstel-werkt-niet-meer.html)

jams 05-02-13 19:10

Iphone na software + Itunes herstel werkt niet meer
 
Halloo

Ik zal mijn probleem kort illustreren...
Er was een nieuwe software beschikbaar (ios 6.0 indien ik mij niet vergis) en heb deze laten updaten. ik kreeg de melding dat ik mijn iphone moest herstarten...dit deed ik ook en ik kreeg die plots niet meer aan. Na wat zoekwerk, wist ik dat ik via Itunes alles kon herstellen, dus zo gelezen zo gedaan...en ik wou die opstarten maar ik moest dus vanaf 0 alles instellen. eerst was taal, dan land, dan Wi-Fi kiezen + code intikken en dan kreeg ik als volgt te zien:
De SIM-kaart in deze Iphone kan niet ondersteund worden. Alleen compatibele sim-kaarten van een bevoegde leverancier kunnen worden gebruikt...

Wat moet ik nu doen?? ik kan totaal niet meer verder http://www.9lives.be/forum/images/smilies/frown.gif (bovenaan zie ik ook "geen service' staan).
Enkele weetjes: heb deze gsm reeds meer dan een jaar, dus een simkaart van de Base-shop gekocht, gsm komt van Denemarken.

HARTELIJK BEDANKT!!!!

Guest-20180925190238 05-02-13 19:23

Citaat:

Oorspronkelijk geplaatst door jams (Bericht 874846)
De SIM-kaart in deze Iphone kan niet ondersteund worden. Alleen compatibele sim-kaarten van een bevoegde leverancier kunnen worden gebruikt...

Die iPhone had hoogstwaarschijnlijk een softwarematige SIM-unlock en die is na de update weg.

Misschien dat iemand in het Unlock forum je kan helpen.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 00:53.