iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   Mijn iphone blijft in recovery hangen en komt er op geen manier uit. (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/134702-mijn-iphone-blijft-recovery-hangen-komt-op-geen-manier.html)

t0m0x 06-02-13 19:39

Mijn iphone blijft in recovery hangen en komt er op geen manier uit.
 
Hallo mensen mijn naam is Tommie,
Ik was een aantal uur geleden bezig met mijn iphone te updaten via itunes.

Nou springt er een wolkje van windows in beeld dat er een stuurprogramma ontbreekt, namelijk het recovery stuurprogramma.

Ik heb op meerdere sites gekeken voor oplossingen. Ik kwam dingen tegen zoals aan/uit knop inhouden + home knop en dingen zoals itunes opnieuw installeren.

Ik heb dit echter allemaal geprobeerd en ik blijf met die probleem zitten. Nu vertelde iemand mij dat er een programma bestaat om hem uit dit programma te gooien. Bij iemand bekend?

Wie-o-wie kan en wil mij helpen? Ik weet geen oplossing meer...

alvast bedankt!!!

0ll1 12-02-13 18:52

normaalgezien wordt dat toch automatisch geïnstalleerd als je je iphone hersteld? vooral je iphone niet uit de usb poort trekken als ie aan het herstellen is.

om op je vraag terug te komen, je kan via het programma 'tinyumbrella' je iphone uit recovery gooien door als het programma opgestart is, 'fix recovery' of 'exit recovery' te selecteren.

en om het probleem van het recovery stuurprogramma: die installeert normaalgezien automatisch als je computer de iphone herkent tijdens het herstellen. kun je anders eens de stappen opnoemen die je deed bij het herstellen?


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 08:02.