iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   Batterij gaat langer mee (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/135355-batterij-gaat-langer-mee.html)

haelewyn 16-02-13 10:58

Batterij gaat langer mee
 
Ik wil eens wat nieuws vertellen dat in de omgekeerde richting gaat dan wat je hier meestal leest : mijn batterij gaat, naar mijn gevoel, echt lang mee. Langer dan toen ik de iphone de eerste dagen in bezit had (2 a 3 procent verbruik bij standby). Bij intensief gebruik blijft het wel povertjes.

Na een jailbreak met evasi0n, iOs 6.1 stond er sowieso al op, heb ik me vooral geconcentreerd op het zo vaak mogelijk afsluiten van draaiende apps op de achtergrond.
Ik had gezien in een batterijcontrole-app dat verschillende apps veel van de batterij vroegen.
Om mijn apps vaak genoeg te sluiten heb ik WeeKillbackground Pro geinstalleerd. Deze sluit alle apps na het bekijken van het Notification Center.
NCsettings draait hier met minder fouten dan gelijkaardige apps. Wi-Fi en Dataverbinding starten met minder problemen op.
Mijn Wi-Fi en data staan enkel op als ik ze echt nodig heb.
Mail en andere apps / programma's zijn ingesteld om niet automatisch een refresh van gegevens te doen maar enkel manueel.

Een test gisteren gaf me 20 procent batterijverlies op een periode van 30 uur. In die tijd heb ik misschien een tiental berichtjes verstuurd en 20 minuten in de Cydiawinkel rondgebladerd. Mijn iphone en zijn batterij zijn één jaar oud (als occasie gekocht).

Voor wie er zijn voordeel kan mee doen..


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 20:10.