iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   Apps niet teruggezet op nieuwe iPhone (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/135858-apps-niet-teruggezet-op-nieuwe-iphone.html)

qma 24-02-13 21:06

Apps niet teruggezet op nieuwe iPhone
 
Ik heb probleem dat wat ingewikkeld te beschrijven is.

Ik had een iPhone 4S waar een defect aan was (scherm maakte klikkend geluid). Normaal maak ik altijd backups lokaal op mijn PC (Windows XP). Omdat in België geen Apple store is, heb ik van een weekendje Parijs geprofiteerd om daar mijn iPhone binnen te brengen. Ik nam mijn laptop mee om daarop nog een laatste backup te kunnen maken (Windows 7).

In de Apple store in Parijs kreeg ik een nieuwe iPhone. Terug in het hotel zette ik meteen de backup terug van de laptop, alleen werd geen enkele app of muziek teruggezet (die ontbraken in de backup). Het goede nieuws was wel dat, als ik via de app store op de iPhone een app terugzette, dat die meteen op de juiste plaats werd geïnstalleerd (juiste folder) én nog alle informatie bevatte.

Het probleem is nu dat ik niet alle apps manueel kan terugzetten, want er stonden er een 150-tal op (mooi geordend en zo). Op mijn iTunes (pc thuis) staan alle apps die ik ooit gehad heb (meerdere honderd), maar die moet ik uiteraard niet allemaal terughebben. Is er een manier om te zien welke apps er vroeger nog geïnstalleerd waren (of nog beter: een manier om die terug te zetten) of denken jullie dat het automatisch in orde komt als ik synchroniseer met de pc thuis (heb ik nog niet gedaan om niks onherroepelijks te doen)?


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 18:40.