iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   Foto's mailen naar pc; als bijlagen ontvangen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/136066-foto-s-mailen-naar-pc-bijlagen-ontvangen.html)

wendyp 28-02-13 15:30

Foto's mailen naar pc; als bijlagen ontvangen
 
Ik zit al een tijdje met het probleem dat mijn foto's v iPhone naar pc niet meer als bijlage worden verstuurd, maar rechtstreeks op de pag vd mail komt te staan. (zoals op mail iPhone) Het gevolg... Ik kan die foto's niet opslaan (re-muisknop = enkel kopiëren.)
Dit probleem is ineens met mijne 4 ontstaan, en zet zich verder bij de 5. Als ik deze foto's eerst mail naar mijn vriend zijn iphone, en hij vervolgens naar mij... dan staat het wel als jpg bestand en kan ik de foto's dus opslaan op pc. Op de één of andere manier zet zijne iphone dat om. Omslachtig dus! Enig idee van de oorzaak, en hoe ik dat krijg opgelost?

wendyp 28-02-13 20:47

Niemand? :-/

Hansdb 12-02-14 20:38

dag.
Ik heb het zelfde probleem. Ik verstuur foto's met iphone 4s 16 naar iemand op mijn werk, maar die persoon kan ze niet opslaan in een dokument. Rechtermuisknop opslaan enz werkt niet.
Wie kan mij hier mee helpen.

JasonXGaming 20-03-14 14:59

Dit vervelende euvel heb ik ook.
Voorheen was er een tweak als AttachmentPro waarmee je foto's vanuit je filmrol kon selecteren en deze als BIJLAGE kon toevoegen.
Echter lijkt het erop bij iOS7 dat de optie om BIJLAGEN toe te voegen is verwijderd.
De foto's worden namelijk direct geheel over de pagina van je mail gegooid. Probleem is dan dat je ze niet fatsoenlijk kan bekijken, zonder eerst naar links,beneden,rechts,links, beneden te hebben gescrolled.....


Hoop dat dit opgelost gaat worden!


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 22:49.