iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   iphone kan niet worden geïnstalleerd. (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/136082-iphone-niet-worden-geinstalleerd.html)

Taiyuan 28-02-13 21:52

iphone kan niet worden geïnstalleerd.
 
Hallo,

Ik heb al het 1 en ander geprobeerd wat op internet staat en niets lijkt te werken. Dus ik hoop dat misschien hier iemand wat weet op het probleem.

Sinds een kort een iphone 4s bij een abbo. Nu kan ik deze alleen niet door Itunes worden herkent. Ik krijg namelijk een foutmelding bij het instaleren van de iphone. Er wordt aangegeven dat de stuurprogramma's niet kunnen worden geinstalleerd. En bij specifice details staat dat het Mui-bestand niet gevonden kan worden?! Wat dat ook mag zijn.

Tevens heb ik het wel geprobeerd op een andere laptop, en hier lukt het wel. De laptop waar het niet op wil is een Acer Aspire 5732z.

Ik heb al geprobeerd om itunes er volledig af te gooien, samen met alle andere programma's van Apple, maar zonder resultaat.
Verder enkele stappenplannen op internet geprobeerd, ookal leken de problemen niet 100% op die van mij, maar ook hier weer geen resultaat.

Ik hoop dat iemand een id heeft!

Mvg Tim lever


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 14:14.