iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   Iphone 4s vast in recovery en wordt niet herkend door Pc (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/136174-iphone-4s-vast-recovery-wordt-niet-herkend-door-pc.html)

mauricenl 02-03-13 17:26

Iphone 4s vast in recovery en wordt niet herkend door Pc
 
Paniek,
Vandaag wilde ik mijn Iphone 4s updaten en heb dit via de telefoon en Wi-Fi uit te voeren. Wat er mis gegaan is weet ik niet, maar de Iphone staat in recovery mode.

Nu zou dat geen probleem zijn, wanneer deze wel gezien wordt door een computer. En jullie begrijpen het, de Iphone wordt niet gezien door Win Xp; er gebeurd wel wat op een Win 7 Pc, maar dat wordt 'het device' niet herkend. Dit rerwijl Itunes geinstalleerd is en wanneer ik mijn Ipad aansluit deze wel herkend wordt.

Ook de Iphone in DFU mode gekregen, maar wordt nog steeds niet gezien door Itunes.

Vette paniek hier, hebben jullie een oplossing?

Guest-20180925190238 02-03-13 18:14

Citaat:

Oorspronkelijk geplaatst door mauricenl (Bericht 882702)
Vandaag wilde ik mijn Iphone 4s updaten en heb dit via de telefoon en Wi-Fi uit te voeren. Wat er mis gegaan is weet ik niet, maar de Iphone staat in recovery mode.

En dat kan dus niet een, iPhone met jailbreak over Wi-Fi (OTA) updaten. Dat is er misgegaan. Dit "probleem" is al een paar keer voorbijgekomen de laatste dagen. Misschien even de zoekfunctie gebruiken?

mauricenl 02-03-13 20:05

Uiteraard ben ik eerst gaan zoeken, maar kan geen topic vinden die een oplissing geeft voor het probleem dat mijn 4S én niet herkend wordt door de computers én in recovery-mode staat. Als ik verder zoek op de nieuw geleerde term OTA ook niet.

Nu ben ik een man en per definitie slecht kan zoeken :-) maar heb jij een topic gezien die mijn problematiek oplost? Graag een linkje.....

Thanks

kimvb 02-03-13 21:22

heb je hem geupdate met een jailbreak OTA ??


Probeer eens een hard reset te doen en anders de iphone via DFU mode herstellen moet normaal wel lukken hoor

mauricenl 02-03-13 21:55

Klopt ik heb geupdate via Wi-Fi en dacht dat de jailbreak vanzelf overschreven zou worden.

Ook in DFU modus ziet zowel de WinXp en de Win7 de iphone niet. Heb Itunes al een aantal keer ge-deinstallerrd ook via Revo. Het gekke is dat de Win7 de Iphone wel ziet maar niet herkend en daardoor als 'unknown device' kwalificeert. Ook als ik handmatig het Apple besturingsprog selecteer.

mauricenl 03-03-13 13:33

Het zal wel een gevalletje, terug naar de winkel worden. Eens kijken wat dit geintje me gaat kosten. Zal wel weer flink tegenvallen, net een jaar oud geweest... :-(


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 17:02.