iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   iPhone Wi-Fi is wel ingesteld maar werkt niet (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/136825-iphone-wi-fi-ingesteld-maar-werkt-niet.html)

eccvt89 16-03-13 12:48

iPhone Wi-Fi is wel ingesteld maar werkt niet
 
Hallo,

Sindskort heb ik Wi-Fi ingesteld op mn iPhone 4s, maar als ik thuis ben, springt ie niet automatisch over naar Wi-Fi. Als ik dan bij Wi-Fi-instellingen kijk, zie ik dat het ronde icoontje aan het laden is en geen verbinding kan maken.
Op mn school werkt de Wi-Fi wel gelijk.

Weet iemand misschien hoe dat komt?

Gilles111 16-03-13 13:44

Het kan zijn dat de lease van je Wi-Fi is verlopen, als je op de blauwe > van de verbinding drukt kom je in het scherm met de instellingen van de Wi-Fi verbinding. Klik daar eens op "vernieuw lease". Eventueel op "vergeet deze verbinding" en meldt je daarna opnieuw aan. Overigens wil het resetten van je Wi-Fi router thuis ook nog wel eens helpen.

Als dat allemaal niet werkt zou het eventueel ook kunnen dat je te ver van de Wi-Fi zender bent om goede ontvangst te krijgen (bv omdat de router in de woonkamer staat en jij boven bent). Dan zou je kunnen overwegen om een versterker of repeater te plaatsen zodat je boven wel een goede ontvangst hebt.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 09:00.