iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   Streamen van films/sport op iphone 4s (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/137031-streamen-films-sport-op-iphone-4s.html)

Broes 20-03-13 23:01

Streamen van films/sport op iphone 4s
 
Beste leden,

Zoals voor vrijwel iedereen bekend is wordt het kijken van tv op internet steeds populairder. .mp4 bestanden kunnen al bekeken worden met de iphones en hetzelfde geldt voor youtube filmpjes.

Echter vind ik het altijd leuk om online, via een stream, te kijken naar game toernooien, die van via twitch.tv etc. worden uitgezonden. Soms kijk ik op de computer ook naar sport evenementen/wedstrijden via streams, omdat ik of het commentaar vervelend vind, of het evenement/ de wedstrijd wordt niet uitgezonden op TV.

Nu vroeg ik mij dus af waarom het (nog niet?) mogelijk is om op je iphone streams te kijken. (op je browser installeer je flash en ad block, zodat je geen spam en ads krijgt bij het kijken/laden) Deze functies (flash/adblock) kun je ook niet installeren op je webbrowser.

Mijn vraag is of iemand hier ervaring mee heeft en weet hoe je wel de mogelijkheid hebt om op je telefoon streams te kijken van o.a. sportwedstrijden of game championships.

Alvast bedankt!

haroldv 20-03-13 23:33

Streams wil prima, flash niet (rechtstreeks)

xbored 22-03-13 21:59

Spotlite?!


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 15:59.