iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   Software update mislukt, nu bijna alle media kwijt!? (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/137218-software-update-mislukt-bijna-alle-media-kwijt.html)

J1983 24-03-13 21:20

Software update mislukt, nu bijna alle media kwijt!?
 
Beste mensen, ik hoop dat jullie me kunnen helpen!
Na een hele lange tijd wilde ik m'n Iphone 4s met de laatste software weer eens synchroniseren met m'n computer. Om dit te kunnen doen moest ik eerst een update installeren. Volgens mij eentje waardoor de beveiliging beter was.
Na een half uur krijg ik de mededeling dat de update mislukt is. Itunes herkent m'n telefoon niet meer en de enige optie is ' Restore'. M'n telefoon geeft nu enkel het Itunes logo en een USB-kabel aan.Als ik dat doorzet raak ik al m'n media kwijt. Zoals gezegd was het lang geleden dat ik gesynchroniseerd had en ik hoop dan ook ontzettend dat jullie hier een oplossing op weten.
Echt heel vervelend dat ik een update moest installeren alvorens synchroniseren mogelijk was en dat dit het resultaat is.

Alvast ontzettend bedankt!
J

Pleur 25-03-13 09:56

Hm inderdaad vervelend ja, als iTunes mij de melding geeft dat er een update beschikbaar is, kan ik die altijd annuleren.

Misschien een iCloud back up?


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 08:08.