iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   iphone mail verkeerde volgorde berichten (niet op datum) icm gmail (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/137236-iphone-mail-verkeerde-volgorde-berichten-niet-op-datum-icm-gmail.html)

Ron4 25-03-13 10:30

iphone mail verkeerde volgorde berichten (niet op datum) icm gmail
 
Hoi, ben nieuw met iPhone 5. Kom van Android dus het is even zoeken.
Ik heb mijn mail via Gmail en daarin houd ik al mijn email boxen/adressen bij. Als laatste actie heb ik mijn hotmail in Gmail ingelezen om maar 1 mailbox te hoeven bijhouden. Dat is op zich allemaal gelukt en via Gmail gaat het allemaal goed.
Als ik nu op de iPhone het mailaccount toevoeg van Gmail, haalt hij op de verkeerde volgorde de mail binnen. Het lijkt erop dat hij een paar nieuwe mails laat zien en daarna de hotmails die ik als laatste in Gmail binnengehaald heb. Ergo ik denk dat iPhone mail de laatst opgehaalde mail laat zien, ook al zijn dat mails uit bijv. 2010.
Is er een mogelijkheid om deze mail te sorteren op de iPhone op datum van ontvangst van bericht? Via de Gmail app gaat het wel goed, maar ik wil de iPhone mail app gebruiken.
Wie weet raad?

Groet Ronald.

[Edit]
Na nog even bestuderen en uitdokteren heb ik een work around gevonden. Via mailprogramma alles op gelezen gezet en op iPhone een paar honderd extra berichten gedownload. Is nu werkbaar voor me.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 11:45.