iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   Vrije ruimte met nummers vullen - capaciteit verkleinen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/137931-vrije-ruimte-nummers-vullen-capaciteit-verkleinen.html)

MikaelWillems 09-04-13 22:55

Vrije ruimte met nummers vullen - capaciteit verkleinen
 
Ik heb in itunes mijn muziek synchronisatie op automatisch staan, dus hij gaat vrije ruimte vullen met nummers uit mijn muziek bibliotheek. Nu wou ik laatst een applicatie vanuit itunes op mijn iphone 4 zetten maar dan krijg ik uiteindelijk de melding 1 onderdeel kan niet gesynchroniseerd worden. Mijn gsm heeft dus te weinig vrije ruimte (app grote is 334MB en vrije ruimte is 326MB). Dus ik vraag me af waarom itunes niet slim genoeg is om dan enkele nummers eraf te gooien en de app voorrang te geven.

Is er de mogelijkheid om instellingen te wijzigen zodat er een bepaald aantal GB vrij moet blijven, voor mogelijke toekomstige apps? Of oplossing gerelateerd altijd welkom.

Groeten

DHL 09-04-13 23:06

Waar het juist staat weet ik niet meer, maar bij iTunes kan je aangeven hoeveel er vrij moet blijven. Ik denk dat je op het toestel moet klikken en dat je het dan kan aangeven.

MikaelWillems 09-04-13 23:14

DHL, dank u voor de snelle reactie. Maar heb al overal gezocht maar tevergeefs. In de oudere itunes heb ik het ooit eens tegengekomen (en toen nooit gebruikt), maar kan het nu niet meer vinden in de nieuwe versie.

MikaelWillems 10-04-13 15:50

Ik heb ondertussen een oplossing.
Door het maken van een slimme afspeellijst kan je het maximum gebruikte capaciteit instellen en selecteren dat hij deze lijst willekeurig vult.

Het was natuurlijk simpeler geweest dat je ergens een schuivertje kon instellen met gereserveerde vrije ruimte, maar bon .... Apple zeker.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 14:35.