iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   Iphone 4 valt uit + Wi-Fi probleem + sim probleem (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/138941-iphone-4-valt-wifi-probleem-sim-probleem.html)

WesleyZ 04-05-13 11:23

Iphone 4 valt uit + Wi-Fi probleem + sim probleem
 
Beste allemaal,

Dit bericht gaat niet over mijn eigen iphone maar die van mijn pa.
Het betreft een Iphone 4 16GB met IOS versie 6.1.2.

Het probleem is dat de Iphone van het een op andere moment alleen nog maar aan gaat als hij op de lader zit aangesloten. Wanneer ik de lader verwijder valt hij direct uit. (lijkt een accu probleem)

Sinds dat probleem zich voordoet, ziet de Iphone ook de simkaart niet meer. Links bovenin blijft de melding "zoeken..." staan. Daarnaast kunnen we ook geen draadloze verbinding maken, omdat er geen mogelijkheid is om Wi-Fi in te schakelen.

Ik denk zelf aan een probleem met het moederbord. Dit omdat het meerdere componenten zijn die in 1 klap niet meer werken (accu, sim, Wi-Fi).

Zelf heb ik de telefoon als eerst een reset gegeven, instelling verwijderd, apps gesloten, sim verwijderd. Het heeft allemaal niet geholpen. Verder lijkt de iphone te weinig power te krijgen via de laptop. Hij kan dus nu niet aan Itunes worden gekoppeld.

Hopelijk kan iemand mij verder helpen. Als iemand een oplossing weet of een soort gelijk geval al bekend is (ik kon het nergens vinden), dan hoor ik graag van jullie.

Bij voorbaat dank!
Wesley

suzuki2002 04-05-13 11:46

Begin eerst maar de accu te vv


Sim wordt niet herkend omdat de datum van de iphone terug wordt gezet naar 1970,wanneer de accu compleet dood is , hierdoor raakt de iphone in de war .
Zet de iphone handmatig op datum en tijd terug dan zal de simkaart weer herkent worden

arjan95 04-05-13 19:37

TS heeft ook "greyed out" Wi-Fi. Dat is meestal een hardware probleem (wi-fi chipset kapot)

Is de iPhone gejailbreakt?


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 10:27.