iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   veel problemen met iPhone 5... teruggaan of niet? (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/139320-veel-problemen-iphone-5-teruggaan-niet.html)

versus pascal 13-05-13 23:39

veel problemen met iPhone 5... teruggaan of niet?
 
Beste forumleden,

Ik heb al een maandje of 2 problemen met mijn iPhone 5. Hij loopt vaak wel enkele keren per dag vast tijdens bijvoorbeeld whatsapp(dan doet de iPhone even helemaal niks meer 10 seconde). Ik heb regelmatig dat mijn telefoon uitvalt, omdat hij geen voldoende accu meer heeft(maar ik heb altijd tussen de 5 en 35 procent batterij over).

Anderzijds heb ik nooit ene hoesje om mijn iphone gehad en is die ook al flink beschadigd. Bovendien bel ik er wel eens mee in de regen. Ik ben hierdoor toch best wel onzeker om terug te gaan. Wat vinden jullie?

debroei 13-05-13 23:43

Heb je hem al eens een keer hersteld dmv iTunes?

versus pascal 13-05-13 23:44

Ja, het mocht helaas niet helpen.

freefall 14-05-13 00:51

Heb het zelfde probleem met mn accu gehad. Viel vaak uit tussen de 20 en 5%. Had een restore gedaan alleen mocht ook niet baten. Ben naar apple store gegaan en heb een ander toestel gekregen. Problemen met accu zijn opgelost met nieuwe toestel. Echter mijn iphone zag er nog wel puntgaaf uit.

apotheosis 14-05-13 01:35

Vrees je toestel binnen zal moeten, heel goed en uitgebreid uitleggen wat het probleem is ook.
Toch een tip: best nooit bellen als het giet buiten en tja, ik zou het liefste ook mijn iPhone gebruiken zonderhoes omdat het zo'n prachttoestel is maarja, die moet in goede staat blijven aangezien ik deze ieder jaar terug verkoop.

versus pascal 14-05-13 11:59

Mijn telefoon is geleased bij Hi, dus doorverkopen doe ik sowieso niet en buiten bellen is voor mij soms onvermijdelijk. Wel probeer ik altijd de telefoon te bedekken en zeiknat is die nooit geworden, maar wel vochtig. En de buitenkant beschadigingen. Krassen op de zijkant en achterkant kunnen er niet voor zorgen dat de telefoon uitvalt toch... Er zitten verder geen barsten in.

Ik zal vanavond eens langs A-mac store gaan, aangezien ik geen tijd heb om naar Amsterdam te gaan.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 16:41.