iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   Help garantie iphone ! (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/139631-help-garantie-iphone.html)

karim2006 21-05-13 22:02

Help garantie iphone !
 
Ik heb sinds November de Iphone 5 32gb zwart via t-mobile aangeschaft. Nu is mijn iphone helaas aan het kapotgaan. De standby knop werkt zo goed als niet meer, en opladen doet ie heel moeilijk. Dus zou ik graag mijn iphone willen ruilen in Amsterdam, omdat ik binnen het jaar val en geen dag zonder telefoon kan ivm werk.

Nu ging ik op de website van apple mijn serienummer invullen en tot mijn verbazing, staat er dat dit toestel al is omgeruild! Dit kan echter niet waar zijn aangezien ik mijn telefoon uit de t mobile shop heb meegenomen en toen was die gesealed. Wat moet ik nu doen? Heeft het nut om een afspraak te maken in de geniusbar om hem om te ruilen? Of zal ik dan met 0 op het rekest worden teruggestuurd? Het is anderhalf uur rijden dat is nogal zonde. Verder krijg ik een afspraak maken in het weekend nooit gedaan. Ben vandaag gaan kijken voor zondag maar dat schijnt nu al vol te zijn.

Ik hoop dat iemand weet wat ik moet doen, en zie graag de reacties tegemoet...

Guest-20180925190238 21-05-13 22:05

Citaat:

Oorspronkelijk geplaatst door karim2006 (Bericht 895891)
Ik hoop dat iemand weet wat ik moet doen, en zie graag de reacties tegemoet...

Een afspraak maken met de Genius Bar en naar de Apple Store gaan. In dit geval ook de factuur van T-Mobile (met serienummer en IMEI-nummer) meenemen. Je kan dan bewijzen dat het een nieuw toestel van T-Mobile is.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 21:24.