iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   IMAP werkt niet op extern Wi-Fi/3G (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/140287-imap-werkt-niet-op-extern-wifi-3g.html)

Spurrea 07-06-13 22:58

IMAP werkt niet op extern Wi-Fi/3G
 
Als ik thuis mn e-mail op mn iPhone/iPad ophaal, werkt het prima met de IMAP instellingen die verstrekt zijn door mn internet Provider. Ik kan netjes mail binnenhalen/versturen.
Maar het gekke is, als ik een bericht wil verzenden terwijl ik op een ander Wi-Fi-netwerk of 3G zit, krijg ik de melding dat de uitgaande server geen relaying toestaat. Volgens mn internetprovider ligt dit niet aan de instellingen van de IMAP en verwijst mij naar de helpdesk van Apple.

Iemand enig idee hoe ik dit oplos??

Werner1963 07-06-13 23:25

je moet voor uitgaande server je mobiele provider instellen als hoofdserver om te kunnen zenden via 3G en als andere smtp server die je nu hebt

Spurrea 08-06-13 00:20

Hi heeft naar ik weet geen smtp en ik heb daar geen internet-account. Ook is daar het probleem omtrent externe Wi-Fi niet mee opgelost lijkt me?

Macbookto 26-09-13 18:22

Ik heb een abonnement bij T-Mobile en sinds enige maanden kan ik ook geen mail versturen via 3G. De mails blijven in de outbox staan totdat ik thuis ben en dan gaan ze weg. Ontvangen van mails lukt echter wel. Er moet dus ergens ooit iets veranderd zijn. Kan iemand mij vertellen welke instellingen ik moet aanpassen? Op internet stond het allemaal erg ingewikkeld en ik snapte er niets van. Ik heb op de iPhone een google account, een filternet account en exchange


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 09:08.