iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   Internet werkt niet goed (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/140737-internet-werkt-niet-goed.html)

Steffiee 18-06-13 17:38

Internet werkt niet goed
 
Hallo!

Ik ben nieuw op dit forum, maar ik hoop dat jullie mij kunnen helpen. Ik heb een half jaar in Engeland gewoond. Voor ik vertrok had ik een HI simkaart in mijn Iphone 4s en die werkte prima. Ik heb toen een simkaart van een Engelse provider er in gehad en die werkte ook prima. Afgelopen zondag ben ik thuisgekomen en heb ik mijn HI simkaart er weer in gedaan. Sindsdien heb ik het volgende probleem:

Whatsapp berichtjes binnen halen en versturen werkt wel, evenals het gebruik van andere applicaties zoals NU en facebook. Echter, het binnenhalen van foto's die via whatsapp verstuurd worden, lukt niet en browsen met safari lukt ook niet. Ik ben al naar de HI winkel geweest en zij hebben mijn instellingen nagekeken, maar ook daar kwam de medewerker er niet uit. Ik heb zojuist mijn telefoon gereset en ik heb nog steeds hetzelfde probleem. Ook heb ik mijn HI simkaart in de iphone 4s van een vriend gedaan en toen had ik het probleem niet, maar toen hij zijn simkaart in mijn iphone deed, deed hetzelfde probleem zich nog steeds voor.

Hebben jullie enig idee wat het probleem kan zijn? Als ik op Wi-Fi zit heb ik overigens nergens last van.

Groetjes


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 23:05.