iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   iPhone met waterschade, geen geluid en gaat niet meer uit (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/141152-iphone-waterschade-geen-geluid-gaat-niet-meer.html)

Vanna1997 28-06-13 20:22

iPhone met waterschade, geen geluid en gaat niet meer uit
 
Ik heb een paar dagen geleden mijn iPhone 4S in bad laten vallen, hij deed toen nog alles maar heb hem toen toch maar in de rijst gelegd voor ongeveer 6 uur.
Toen ik zag dat alles het nog gewoon deed gebruikte ik hem weer, maar aan het eind van de dag kreeg ik geen geluid meer en kon ik hem niet meer uit zetten. Toen heb ik hem maar weer in de rijst gelegd en de volgende dag ben ik meteen naar de winkel gegaan waar ik hem heb gekocht. Daar hebben ze hem uit elkaar gehaald en wat onderdelen schoongemaakt. Hij zou het weer doen, daar heb ik toen 50 euro voor afgerekend.
Drie dagen later (nu) doet mijn geluid het weer niet en gaat hij ook niet meer uit. Ik belde de winkel op maar de eigenaar is nu op vakantie. Ik heb hem maar weer in de rijst gelegd.
Kan ik hem het best in de rijst laten liggen tot de eigenaar weer terug is? Of kan ik hem ook na een paar dagen weer gebruiken en zal dat het probleem niet verergeren?

Techfreak 28-06-13 20:28

In rijst leggen is geen oplossing. Het wordt zelfs afgeraden.

Ik vrees dat het al ver gevorderd is en enkel erger zal worden. Hopelijk kan die hersteldienst er nog iets aan doen.

suzuki2002 29-06-13 10:24

Altijd laten reinigen ook al lijkt alles te werken.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 00:16.