iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   Crash bij Restart -> Loop zwart/blauw/wit scherm (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/141209-crash-restart-loop-zwart-blauw-wit-scherm.html)

Lnrs 30-06-13 20:40

Crash bij Restart -> Loop zwart/blauw/wit scherm
 
Gisteravond is mijn iphone blijven hangen toen ik hem wilde gebruiken en ging niet meer aan of uit. Ik heb toen een 'soft reset' gedaan wat niet hielp. Na ook een hard reset werd ik moedeloos en gelukkig herkende Itunes mijn iphone nog wel, dus heb ik hem met een nieuwe update proberen te herstellen.

Sinds het herstel lijkt mijn Springboard telkens te crashen en zie ik telkens het Apple Logo, wat vervolgd wordt door een zwart scherm, blauw scherm, wit scherm en daar vaak blijft hangen. Als ik dan weer een 'soft reset' doe start hij weer opnieuw op, komt het Apple logo weer, zwart scherm, Apple logo, zwart scherm, etc tot hij weer blijft hangen in een uiteindelijk wit scherm.

Ik heb van alles geprobeerd, nu heb ik zojuist een hard reset gedaan en met de volume knop omhoog en nu lijkt niets meer te zwerken. Geen DFU mode, geen hard of soft reset, Itunes herkent hem niet meer, niets.

Wie kan mij verder helpen uit deze loop te komen! :confused:

arjan95 01-07-13 16:02

Je iPhone was dus eerst gejailbreakt. Daardoor kon je met die "volumeknop omhoog" de iPhone zonder tweaks starten. Nu je hem hersteld hebt, heb je kans dat er nog jailbreakresten aanwezig zijn die in de reservekopie stonden. Je moet toh nog een keer proberen om rustig aan naar de DFU-modus te gaan. Het indrukken van de Volumeknop + heeft nu geen zin meer, aangezien de jailbreak zelf door iTunes is verwijderd.

Lnrs 02-07-13 10:07

Bedankt voor je reactie. De iphone is met een 'schone' installatie hersteld dus is het mogelijk dat hier nog steeds resten dan inzitten? Kan het ook zijn dan het een hardware probleem is (geworden?) Aangezien hij steeds opnieuw opstart vanuit de DFU mode waarin ik hem weer herstel met een schone installatie en ik dan uiteindelijk weer een wit scherm krijg?

Guest-20180925190238 02-07-13 10:10

Citaat:

Oorspronkelijk geplaatst door Lnrs (Bericht 902018)
De iphone is met een 'schone' installatie hersteld dus is het mogelijk dat hier nog steeds resten dan inzitten?

Als je na het herstel de iPhone hebt ingesteld als nieuwe iPhone en geen backup hebt teruggezet zitter er geen jailbreak restanten in.

Lnrs 02-07-13 10:59

Oke.. dus het kan niet daaraan liggen. Iemand nog een tip wat ik kan doen om uit deze reboot te komen?

ad9007i 02-07-13 23:27

Had dit ook soort gelijk met mn iphone 3g, daar bleef het apple logo versvhijnen met vervolgens een wit scherm en weer het apple logo. Het was opgelost doordat ik het moederbord uit de iphone gehaald heb en er weer in. Geen idee of dat bij jou ook werkt. Mssn laten leeglopen


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 13:26.