iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   Mijn iPhone laad meestal niet op als hij in de oplader zit (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/141479-mijn-iphone-laad-meestal-niet-op-de-oplader-zit.html)

Lotteeee 08-07-13 08:18

Mijn iPhone laad meestal niet op als hij in de oplader zit
 
Hoi allemaal, ik heb een probleem met mijn iPhone. Ik heb een iPhone 5.

Als mijn iPhone aan de oplader zit, dan maakt die in het begin wel het geluid dat die oplaad, of hij trilt dan twee keer als hij op stil staat, maar dan gaat die zomaar ineens niet opladen en dan weer wel en dan weer niet. Je hoort dus heel de tijd dat geluidje als die begint met opladen en het is echt vreselijk irritant. Ik had hem vannacht ook aan de oplader gelegd maar hij is dus nu helemaal niet opgeladen. :confused:

Ik heb mijn iPhone natuurlijk weleens laten vallen maar niet vaak en niet van hoge afstanden en nooit aan de kant waar het oplaad dingetje zit. Hij is door het vallen verder niet beschadigd.

Ik hoop dat iemand mij kan helpen!

Guest-20180925190238 08-07-13 09:30

Citaat:

Oorspronkelijk geplaatst door Lotteeee (Bericht 902780)
Ik heb mijn iPhone natuurlijk weleens laten vallen maar niet vaak en niet van hoge afstanden en nooit aan de kant waar het oplaad dingetje zit.

Dat kan natuurlijk wel de oorzaak zijn van de problemen. Dat "oplaad dingetje" is de Lightning connector, eventueel is die beschadigd door die valpartijen.

Probeer eens om de Lightning connector heel voorzichtig schoon te maken. Misschien zit er stof of andere troep in.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 09:54.