iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   vraagjes over stembediening en siri (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/141484-vraagjes-over-stembediening-siri.html)

lovephone 08-07-13 11:21

vraagjes over stembediening en siri
 
Ik heb in de handleiding gelezen over de mooie functies van stembediening en Siri. Nu vraag ik me af wat het meest handig is om te gebruiken want blijkbaar kunnen de functies niet tegelijk in gebruik worden genomen, zijn hier ervaringen mee?

Dan kan ik niet uit de handleiding opmaken hoe je de stembediening precies moet gebruiken...als je een muzieknummer wit laten afspelen zeg je dan puur alleen de titel van het nummer of zeg je ''speel .. af'' ?
En als je iemand wilt bellen, zeg je dan alleen zijn naam?

En mijn vraag over Siri: Er staat dat je Siri veel informatie over jezelf kunt geven zodat ze bijv kan helpen bij de vraag ''waar ben ik'' (in t Engels wel uiteraard). Nu snap ik niet hoe ik die info kan invoeren! Als ik de handleiding volg staat er: klik nu op je naam en dan kun je aangeven op de kaart waar je woont etc. Als ik op mijn naam klik kom ik in mijn telefoon-contacten-lijst...??? Ik heb toen mezelf maar in mijn contactenlijst ingevoerd met adres erbij maar ook dit lijkt niet te helpen.

Ben benieuwd naar reacties en ervaringen ;)

apotheosis 08-07-13 15:12

Ik heb siri afgezet omdat siri alleen maar goed is in belgie om eens voor de fun te tonen aan maten en wat vuile zever mee te verkopen :-), soms hilarisch wat siri terug antwoord.

Maar effectief gebruiken gaat bijna niet omdat deze je vaak niet verstaat enz....


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 08:47.