iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   Ingezoomd en uitgezet? (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/141491-ingezoomd-uitgezet.html)

calumn 08-07-13 13:36

Ingezoomd en uitgezet?
 
Ik heb per ongeluk de zoomfunctie op mijn Ipod ingesteld. Aangezien ik niet wist hoe ik dit ongedaan moest maken heb ik hem maar gewoon uit proberen te zetten maar dit is niet helemaal gelukt volgens mij? Hij zit nu vast op zwart beeld maar wel met het rode pijltje als je hem uitzet, helemaal naar rechts maar deze kan ik niet meer bewegen en hij sluit ook niet af. Ik heb echt geen verstand van dit soort dingen dus is er iets wat ik kan doen?

apotheosis 09-07-13 14:57

Eens proberen mss om de homebutton en de bovenste knop voor x tal seconden terzelfdertijd te blijven inhouden, die moet normaal dan terug heropstarten, als je scherm zwart is geworden (ligt dus uit dan), dan moet je de bovenste knop X aantal sec inhouden.

Zoniet; je kan altijd een herstel doen.

MarcBlokvoort 09-07-13 19:11

Waarschijnlijk heb je met drie vingers tegelijkertijd op het scherm getikt, als je dit nog een keer dat zoom je weer uit. Je kan dit ook helemaal uitzetten bij instellingen->Algemeen->Toegankelijkheid en dan zoomen uitzetten

joliexxx 04-12-13 16:20

ik weet ook niet meer hoe je zoom uitzet en ik kan zoom niet meer uitschakelen maar miss helpt deze site je
iOS: toegankelijkheidsfuncties configureren

Bubbly 05-12-13 04:51

Ik denk dat het probleem wel opgelost is sinds juli…

Overigens heeft @MarcBlokvoort correct uitgelegd hoe je zoom uitschakelt.

MacHarry 30-10-14 13:07

iPhone 4S iOS 8.1 gisteren de simkaart verwijderd. Later teruggeplaatst, na pincode simkaart stond er iets later zoom ingeschakeld. En inderdaad er werd sterk ingezoomd. Krijg dit niet meer uit. Uitzetten en opnieuw opstarten lukt niet want je kunt geen code meer intikken. Cirkel code is nagenoeg zo groot als het scherm
Wat nu ?

Bubbly 30-10-14 13:36

Citaat:

Gebruik drie vingers en tik dubbel op het scherm om Zoomen in te schakelen. Als u verder wilt zoomen, tikt u dubbel met drie vingers en blijven uw vingers het scherm aanraken. Vervolgens beweegt u uw vingers naar boven of onder op het scherm om te vergroten of te verkleinen.
Het ingevoerde bericht is te kort. Verleng het bericht tot minimaal 10 tekens.

blablablabla


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 02:33.