iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   Bang voor nieuwe crash met terugzetten apps via iCloud (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/142098-bang-voor-nieuwe-crash-terugzetten-apps-via-icloud.html)

dennisvandeven86 24-07-13 17:43

Bang voor nieuwe crash met terugzetten apps via iCloud
 
Vanmorgen is mijn 8 dagen oude iPhone 5 overleden. Nadat ik te laat wakker werd kwam ik erachter dat mijn iPhone uitstond en niet meer aanging. Het enige dat ik ermee kon was hem in de beveiligde modus openen (het Apple-logo).

Vervolgens heb ik de iPhone met iTunes en een Mac (lukte niet op mijn Windows laptop) gerestored. Met behulp van iCloud heb ik de reservekopie van gisteren erop gezet en alles werkte weer prima. Tot een uurtje later. Terwijl mijn iPhone in mijn broekzak zat en ik hem wilde gebruiken, zag ik dat de telefoon weer terug was naar de beveiligde modus. Wederom kon ik er niks mee.

Aangezien de iPhone pas 8 dagen oud is heb ik bij de Hi-winkel direct een nieuwe gekregen. Uit voorzorg heb ik niet met een reservekopie gewerkt via iCloud. Mocht de crash softwarematig zien (via een app o.i.d.) dan hoop ik dat op deze manier te voorkomen. Echter, als ik apps wil installeren via de store dan staat er toch het iCloud-wolkje bij. Dit wil, volgens mij, zeggen dat de apps niet nieuw gedownload worden maar toch uit iCloud komen.

Mijn vraag aan jullie is: Zou het kunnen zijn dat mijn iPhone gecrasht is door versie van een app? En zo ja, hoe voorkom ik dat dit weer gebeurt?

Nu kan het natuurlijk ook zijn dat ik gewoon echt pech heb gehad en die iPhone niet goed was, maar ik neem liever het zekere voor het onzekere.

Alvast bedankt!

apotheosis 24-07-13 18:36

Als ik op safe speel en een nieuwe phone heb dan synch ik gewoon via de laptop/pc en dan zie ik wel, alle andere apps die er dan toch niet opstaan die download ik gewoon opnieuw, er kruipt wel wat werk in maar ik doe het graag ;).
Al gebeurt het wel dat ik volledig opnieuw wil beginnen; itunes afgegooid, nieuwe phone en zo opnieuw begin, kost wel wat tijd om alles opnieuw in te steken en te sorteren enz...

Ik zou ook niet weten als er iets in de icloud zit dat voor problemen zou geven?
Ik steek alles in de cloud; foto's filmpjes, muziek enz....

dennisvandeven86 25-07-13 09:52

Dankje voor je reactie.

iTunes wil ik er inderdaad ook volledig afgooien voordat ik mijn telefoon weer aansluit :-)


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 18:03.