iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   Nieuwe kans? (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/143386-nieuwe-kans.html)

pdavie2311 27-08-13 17:02

Nieuwe kans?
 
Vandaag splinternieuwe iPhone 5 gekregen onder garantie. Bij mijn eerste was ik zo voorzichtig, maar toch de welbekende zijkanten die lelijk werden. (zwarte versie).

Hoe kan ik nu echt deze krasvrije/splinternieuwe mooi houden? Heb een Desmay case, maar die doet meer kwaad dan goed, gaat vuil achter zitten.
Zowieso kan er geen case om, want hij komt in mijn auto in de houder van Brodit..Deze krast niet want is met fluweel afgewerkt! (aanrader trouwens!)

Gebruik nu een sleeve, maar die sluit de bovenkant niet af en ik kan dus geen vaste hoes/case hebben omdat ik hem vaak in mijn autohouder moet plaatsen voor mijn werk...Dan maar " naakt " dragen en heel voorzichtig zijn, maar wel genieten van het ontwerp? Het is en blijft een telefoon, weet ik, maar daarom mag je wel zuinig zijn toch?

Runescom 27-08-13 18:24

Ik heb screen protectors op beide kanten op mijn iphone 4, ik zou een hard case bumper zoeken voor de 5 waar zo min mogelijk vuil tussen komt.

pdavie2311 27-08-13 20:42

Hard case geen optie, gezien ik dan 10x per dag die eraf moet halen om hem weer in mijn autohouder te doen...met case past hij niet...Zit te denken aan full body protectie...voor, achter en zijkanten beplakt....

Tvanbale 27-08-13 22:13

BodyGuardz - Full Body Protector
Deze heb ik voor mijn iPhone 4, en die bevalt mij super!
Voor- en achterkant bedekt, en ook de zijkanten!

Ik gebruik Twelve South - SurfacePad als case.
De folie werkt echt makkelijk, en je ziet er bijna niets van!

Andere tip: zet het scherm van je iPhone & iPad in goede autowax, en je zult zien dat het en makkelijker schoonmaakt en minder vingerafdrukken achterlaat

pdavie2311 27-08-13 22:48

@Tvanbale...

Kijk, dat zijn nu eens tips!!

Edit..hoe krijg je de achterkant van de bodyguardz er goed op? Door dat deel aluminium en onderste stukje glas komt er bij altijd een ribbel dat niet strak zit? Voorkant en zijkanten geen probleem...


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 10:58.