iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   Iphone valt uit na schermreparatie (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/145627-iphone-valt-na-schermreparatie.html)

jane1979 04-10-13 13:45

Iphone valt uit na schermreparatie
 
Beste leden,

Vrij recent heb ik vanwege een barst in het scherm mijn iphone 4s laten repareren bij Mobile World in Utrecht. Eigenlijk dezelfde dag merkte ik al dat mijn iphone willekeurig uitviel bij het verrichten van simpele dingen zoals het versturen van een sms. Dit ligt niet aan de batterij, want deze is gewoon vol. De dag erna ben ik terug gegaan naar de winkel, maar daar kreeg ik te horen dat dit een software matig probleem is en zij alleen met de hardware zijn bezig geweest.
Nu ben ik ervan overtuigd dat er wel degelijk een causaal verband bestaat tussen het regelmatig uitvallen en het laten repareren van van iphone front schermpje, aangezien ik dit nooit eerder heb meegemaakt. Graag zou ik reacties willen van andere Iphone bezitters die iets dergelijks hebben meegemaakt. Hoe hebben jullie dit opgelost?
Na zelf enig speuren zag ik al dat er een optie bestaat tot het herstellen middel DFU modus. Ik heb op dit moment nog versie 6.1.3. dus wellicht heeft het iets te maken met de verouderde versie waarop mijn iphone draait? Ik hoop graag dat iemand wat tips voor mij heeft.

Fijn weekend!

arjan95 04-10-13 16:26

Ga naar instellingen > algemeen > info > diagnose en gebruik > diagnose en gebruik
Plaats eens een scrrenshot van dit scherm


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 08:11.