iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   Iphone werkt niet meer en laadt niet meer op. (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/146955-iphone-werkt-niet-meer-laadt-niet-meer-op.html)

mrlennard 28-10-13 00:42

Iphone werkt niet meer en laadt niet meer op.
 
Hier heb ik een vraag, m'n batterij doet de laatste tijd al best raar. Maar vanavond was hij bijna leeg dus deed ik hem aan de oplader alleen hij liep sneller leeg dan dat die oplaadde.

Daarna laadde die niet meer op en bleef het scherm met het batterijtje er op staan, ook met andere kabels geprobeerd maar dat helpte ook niet. Na een lange tijd startte die op maar dan werkte hij zo'n 2 min en viel hij weer uit, en dit steeds overnieuw.

Toen heb ik hem met mn pc verbonden en nieuwste software gedownload, als ik hem nu oplaad aan 't stopcontact dan krijg je het witte opstartscherm, dan wordt die zwart, en dan krijg je weer het witte opstartscherm en dit steeds weer zo overnieuw. En als ik hem met de pc verbind gebeurd er niks, herkent m ook niet meer.

Iemand idee hoe ik dit eventueel op kan lossen? alvast bedankt.

RWK 28-10-13 02:00

Gebruik je officiële Lightning kabels?
Laat de telefoon even een dagje rusten en probeer hem daarna op te laden. Mocht het niet verholpen zijn, moet je aanspraak maken op je garantie. Indien je garantie hebt, zou ik verder niet met het toestel rommelen.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 21:13.