iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   mijn volledige filmrol is ineens naar overig verplaatst en kan ze nu niet meer openen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/146998-mijn-volledige-filmrol-ineens-naar-overig-verplaatst-niet-meer-openen.html)

jcvrede 28-10-13 18:53

mijn volledige filmrol is ineens naar overig verplaatst en kan ze nu niet meer openen
 
hey,,

Mijn iphone heeft uit zichzelf mijn hele filmrol (9,1gb) verplaatst, waarheen weet ik niet. Ik heb zelf nooit wat verwijderd en als ik mijn iphone connect aan windows dan zie ik dat de hele filmrol verplaatst is naar 'overig'. dit kan ik niet openen en begrijp dus niet meer hoe ik mn fotos en filmpjes terug kan halen..
als ik op mijn iphone de filmrol open staan er alleen de fotos die ik heb gemaakt nadat ik alles kwijt ben geraakt, zelfde verhaal bij de stream. icloud heeft de 9gb aan fotos en filmpjes er in staan maar die kan ik niet vinden of openen in icloud zelf. please iemand die weet wat er is.. ben al naar genoeg zaken geweest en overal op int gezocht maar het mocht niet baten...

mvg

Jesse

---------- Bericht automatisch samengevoegd op 28 oktober 2013 om 17:55 ----------

ps, Ik kan dus geen updates doen omdat ik dan alles moet verwijderen en dat liever niet doe als ik niet weet of ik die 9gb nog terug kan hebben of openen.

Guest-20180925190238 28-10-13 19:05

Citaat:

Oorspronkelijk geplaatst door jcvrede (Bericht 929313)
hey,,

Mijn iphone heeft uit zichzelf mijn hele filmrol (9,1gb) verplaatst, waarheen weet ik niet.

Hey,

Dat doet een iPhone niet uit zichzelf, écht niet. Heb je een iTunes synchronisatie afgebroken? Indien ja dan synchroniseer opnieuw met iTunes.

Of heb je met "tooltjes" zoals iFunbox, iExplorer, enz... gespeeld?

jcvrede 28-10-13 19:36

Nee nooit mee gespeeld en syncen kan ik niet doen want misschien verwijdert ie dan alles. Als ik naar mijn verbruik- opslag - mijn fotos en camera ga staat er gewoon 9,2bg maar als ik naar mijn filmrol ga staat er maar 67mb..


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 15:58.