iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   Aangeraden gratis apps bij eerste bezoek aan App Store (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/147090-aangeraden-gratis-apps-eerste-bezoek-app-store.html)

Filiberke 30-10-13 00:16

Aangeraden gratis apps bij eerste bezoek aan App Store
 
Beste forumleden,
Toen ik daarstraks op mijn gloednieuwe iPhone 5S de App Store voor het eerst opende werden er een aantal gratis Apps voorgesteld die je zeker 'nodig zou hebben' of toch als erg nuttig werden voorgesteld. Er werd gevraagd of ik ze allemaal tegelijk wilde downloaden of 'niet nu'. Het waren een tiental apps en 'Find my iPhone' was er één van dacht ik. Ik heb geprobeerd om ze op dat moment allemaal gelijktijdig te downloaden maar ik had op dat moment nog geen Apple ID (eerste iPhone!). Intussen heb ik die Apple ID wel aangemaakt, maar nu kan ik dat lijstje nergens meer terugvinden. Kan iemand mij helpen? Ik vermoed dat dat toch nog ergens terug te vinden moet zijn? Alvast bedankt.

Bubbly 30-10-13 01:53

Als je de App Store opent en naar de tab Uitgelicht gaat, dan zie je verschillende rijtjes waarin je van rechts naar links kunt scrollen. Je zult daar een verzameling vinden voor nieuwe gebruikers. Als je die opent en naar beneden scrolt, dan kom je langs enkele populaire apps die je direct kunt downloaden, en onderaan zie je enkele verzamelingen waaronder Apps van Apple; deze apps werden jou aangeboden bij je eerste bezoek.

Zie de rechterhelft:

http://rack.3.mshcdn.com/media/ZgkyM...3a/ios7-12.jpg


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 06:06.