iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   Nieuwe in app aankopen werkt niet (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/147262-nieuwe-app-aankopen-werkt-niet.html)

hollandy2k 01-11-13 21:28

Nieuwe in app aankopen werkt niet
 
Ik heb op een 5s een back-up van mijn 4s gezet. Ik probeer nu op mijn nieuwe telefoon een nieuwe in app aankoop (nieuwe filters) te doen in een app die ook op mijn 4s stond. Hierbij blijf ik de melding krijgen dat het niet lukt en dat ik contact moet opnemen met de app store. Met mijn oude telefoon kan ik de nieuwe in app aankoop wel doen.
Heb op beide telefoons hetzelfde apple account. Heb al geprobeerd uit te loggen en opnieuw in te loggen. Heb de app op mijn nieuwe toestel verwijderd en opnieuw gedownload, maar hij blijft de foutmelding geven.

blubber13 02-11-13 19:09

Probeer eens het toestel te herstellen, trouwens check eerst bij instellingen -> Algemeen -> beperkingen -> als daar aankopen in appstore niet is uitgevinkt.
Anders geen idee xd

hollandy2k 04-11-13 07:48

Beperkingen stonden niet aan. Heb het probleem naar apple gemalied en die hebben wat aanpassingen in mijn account doorgevoerd. Probleem is nu opgelost.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 07:15.