iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   Iphone Windows - USB Device Not Recognized (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/14729-iphone-windows-usb-device-not-recognized.html)

fictivision 18-06-08 01:26

Iphone Windows - USB Device Not Recognized
 
Hallo,

heb hier een Iphone 8GB en heb dit probleem al zolang ik de Iphone heb maand of 4/5. Het probleem begint me te irriteren aangezien alle oplossingen online niet werken en er veel andere ook met dit probleem zitten.

Probleem: Windhoos start/runt en je docked je Iphone voor de eerste keer sinds hij boot/runt en de Iphone word netjes herkend en laad hem op. "Nu moet je even iemand bellen/poepen en neemt hem uit de dock" Na het terug plaatsen van de Iphone geeft je windhoos een USB Device Not Recognized aan.

Internet oplossingen (volgens mij zo beetje alle in het kort)

-Oplossing 1) run services.msc start stop restart, settings automatic blabla werkt 9/10 niet. met veel geluk werkt het af en toe wel (dit is een officiele apple oplossing) maar werkt dus eigenlijk NIET/ZELDEN.
-Oplossing 2) Itunes/Quicktime/Apple Devices/usbaapl uninstallen, regedit system libary blabla deleten en opnieuw installen alles. werkt NIET, probleem blijft.
-Oplossing 3) Andere pc/laptop proberen, werkt NIET, same old trouble.
-Oplossing 4) Nieuwe kabel of docking gebruiken, werkt niet, same old trouble.
-Oplossing 5) Iphone restoren, werkt NIET. Moest ik door omstandigheden toch al eens doen en het probleem kwam opnieuw tevoorschijn.
-Oplossing 6) USB 2.0 nakijken, nieuwe mobo, voorkant of achterkant USB, werkt NIET. Doet er blijkbaar geen *** toe wat je gebruikt, hardware technisch is het hetzelfde. (nieuwe laptop/pc is al een nieuwe mobo/usb dus eigenlijk ook een zelfde als oplossing 3).
-Oplossing 7) Koop gewoon een nieuwe Iphone en probeer het dan, aangezien ik er hier 3 in huis heb. En het met 3 Iphones kon testen, maar het werkt wederom NIET. Alle blijven hetzelfde probleem vertonen.
-Oplossing 8) Laad hem op in je Bose Ipod Speaker en ga bellen/poepen en plaats hem meerdere malen terug, DIT WERKT. Alleen wil je af en toe ook nog eens Itunes gebruiken voor je muziek dus het is niet heel praktisch en verhelpt het USB probleem uiteindelijk NIET.

Als je bijvoorbeeld met zibri app je Iphone jailbreaked en de hele mikmak dan gaat hij altijd in DFU modus, hierdoor word hij altijd even niet herkend door de windhoos bak (hij gaat tenslotte even uit en opnieuw aan). En daarna probeert hij altijd weer te connecten voor de verdere jailbreak zooi. Nu is dit ook altijd een drama aangezien de Iphone dan voor die 2de keer niet herkend word, oftewel dan moet je de windhoos opnieuw opstarten zodat de Iphone weer herkend word.

Geweldig allemaal, nu lees ik het hier en over het hele web als veel voorkomend issue en zijn er geen echte oplossingen (permanent). Nu kan het niet anders dan een software issue zijn aangezien de vorige generatie Ipods hier geen last van hadden. En alle andere USB aparaten wel gewoon naar behoren werken zonder dit issue.

Nu rest mij dus de vraag, kunnen we hier achter komen en wellicht een fix voor vinden?

truckdiver 18-06-08 08:49

al een met iliberty+ geprobeerd ipv zibri?
veel problemen met ziphone

Common.Sense 18-06-08 11:15

Gewoon een imac kopen. ;)

fictivision 19-06-08 21:36

Citaat:

Oorspronkelijk geplaatst door truckdiver (Bericht 128620)
al een met iliberty+ geprobeerd ipv zibri?
veel problemen met ziphone

dat is helaas geen oplossing, aangezien het ook blijft bij een niet jailbroken/hacked Iphone op bijvoorbeeld Itunes zoals vermeld.

Citaat:

Oorspronkelijk geplaatst door Common.Sense (Bericht 128661)
Gewoon een imac kopen. ;)

dankjewel voor je inbreng namens alle windows + Iphone owners.

steves 16-04-09 23:17

Sorry van de post op dit zeer oude topic,

maar ik zit met het zelfde probleem
alleen het enige verschil is;

ik heb vorigjaar ongeveer een speaker gekocht tbv. mijn iphone 2g.
alles werkte prima lade ook op op dat apparaat :) helemaal goed dus.
maaaaaar.. nu heeft meneer een iphone 3G en nu zegt hij hetzelfde als hier.
Device Not Recognized `` . ligt dit aan de iphone ? en is dit te verhelpen ?

ik hoop wat tehoren

met vriendelijke groet,

sh.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 02:45.