iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   reageert niet of gedeeltelijk op aanraken scherm (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/147323-reageert-niet-gedeeltelijk-op-aanraken-scherm.html)

Trygvasson68 03-11-13 10:45

reageert niet of gedeeltelijk op aanraken scherm
 
de titel dekt zeker niet de hele lading want er is iets vreemds aan de hand.
Ik zal het proberen zo gedetailleerd proberen uit te leggen:
de telefoon staat aan en reageert in eerste instantie overal goed op, komt van zwart scherm in beginscherm maar zodra je probeert te schuiven om (bij mij dan) vervolgens de code (geen pincode om simkaart te ontgrendelen) in te geven reageert hij totaal niet. Om even terug te komen dat ie goed reageert, hij reageert wel op het schuifje wat naar boven te bewegen is (onderaan het scherm) en op het schuifje wat naar beneden te bewegen is (bovenaan het scherm), daarna reageert ie nergens meer op.

Overigens heb ik dus een Iphone4S met het nieuwste en laatste firmware.

Om hem proberen uit te zetten moet je dus op een gegeven moment ook schuiven om hem helemaal uit te kunnen zetten en daar reageert hij dus ook niet op...ik had/heb dus de hoop dat ik het daarna opgelost zou kunnen hebben, maar zover kom ik dus niet. De optie die mij nu nog over lijkt is wachten dat hij dusdanig weinig stroom heeft dat ie zichzelf uitschakelt en dat het dan misschien wel lukt. Een andere optie die ik geprobeerd heb is hem aan te sluiten op Itunes (PC) maar omdat ie niet uit zijn blokkeerstand komt, ziet naar mijn mening Itunes hem ook niet en kun je nog niets..

Is er iemand die een idee heeft anders moet ik morgen naar de Apple Store in de hoop dat zij het kunnen fixen.
Want ik zit best wel met de handen in het haar...

blubber13 03-11-13 11:36

Nee als ik dat aan de hand had, probeerde ik hem eerst in DFU te krijgen (alles sinds je dan het touchscreen niet gebruikt) home knop + wake up knop indrukken, en als dat niet werkte, hem in Itunes proppen (eerst in DFU en daarna aansluiten zodat hij in herstelstand raakt. Ik denk iets software matisch dus als niks werkte, dan ga ik ook maar naar de Apple store xd

---------- Bericht automatisch samengevoegd op 3 november 2013 om 11:37 ----------

Kan ook natuurlijk hardware zijn. Is tem ooit gevallen?

Trygvasson68 03-11-13 12:08

:) Blubber13...jij bent mijn held! Dit heeft inderdaad super geholpen! Ik had nog niet eerder gehoord van dat DFU...ben zo blij dat je het ter sprake bracht! Nogmaals dank!


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 00:31.