iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   Gekochte apps (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/147727-gekochte-apps.html)

Wiebstar 10-11-13 22:10

Gekochte apps
 
Beste leden,

Ik heb een behoorlijke tijd geleden een iphone gehad en heb hier aardig wat games en applicaties op gekocht. Nu heb ik deze iphone al een tijdje niet meer en heb laatste een imac gekocht en nu heb ik ingelogd met mijn apple id en kan niks meer terug vinden van wat ik toentertijd gekocht heb (ook bij het tabje aankopen staat niks van wat ik toen aangeschaft heb). Is dit gewoon niet mogelijk of doe ik iets fout?

RWK 10-11-13 22:12

De aangekochte apps zijn voor de iOS toestellen, dus voor de iPhone, iPad & iPod Touch. Een iMac ondersteunt alleen de apps die speciaal voor de mac gemaakt zijn.

Je hebt een App Store en een Mac App Store, twee verschillende winkels.

Wiebstar 10-11-13 22:25

Aha. Bedankt voor je reactie. Dan weet ik dat ook weer :). Wel erg jammer want zag dat bijvoorbeeld Bike Barron nu te krijgen is op de Imac. Kon hem niet downloaden want moet hem eerst kopen. Heb hier toentertijd op de iphone geld voor neergelegd. Als ik hem op de mac wil zou ik hem nogmaals moet aanschaffen. Beetje krom.

cln 10-11-13 22:36

Tja, het lijkt net zo krom als het betalen voor een bepaald muzieknummers, eerst op LP dan op CD en nu weer op iTunes.
Bij dit spel gaat het tenminste nog om twee verschillende stukken software. De ontwikkelaar moet er tijd in steken om de iOS versie te maken én tijd erin steken om de OS X versie te maken. Daar mag dan toch wel een kleine vergoeding tegenover staan?

Wiebstar 10-11-13 22:50

Ben ook niet te beroerd om voor iets te betalen hoor. Maar dacht weer fijn wat games te kunnen spelen die ik al lang niet meer gespeeld heb (aangezien ik geen iphone meer heb) waar ik eerder voor betaald heb maar dat is dus jammer genoeg niet mogelijk :).


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 13:15.