iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   Groene Iphone 5c heeft slecht stuk in touchscreen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/148020-groene-iphone-5c-heeft-slecht-stuk-touchscreen.html)

wouterk100 15-11-13 16:51

Groene Iphone 5c heeft slecht stuk in touchscreen
 
Hoi allen,
Sinds 1,5 week een (groene) Iphone (5c) en het viel me sinds een aantal dagen dat het bovenste gedeelte van de rechterzijkant zeer slecht reageert op aanraking.
Dit is vooral merkbaar in Candy Crush als je aan die kant speelt maar ook als je een mail maakt en een attachment wil toevoegen. Ik kan dan niet op het pijltje klikken wat er komt als je tap en hold doet.
Ik ben naar de I centre in Rotterdam en Leidschendam geweest. In Rotterdam vroegen ze me eerst terug te gaan naar fabrieksinstellingen. Dat heb ik gedaan maar geen verbetering.
Vanochtend geupdate naar 7.04 maar ook geen verbetering.
Toen naar I centre in Leidschendam gegaan waar ik hem heb gekocht. Die ruilden hem gelijk om nadat ze het probleem hadden geconstateerd. Echter het vervangende (nieuwe ook groene) toestel had precies hetzelfde probleem. Dat konden gelijk constateren. Toen heb ik mijn oude toestel maar weer mee genomen en wacht ik af wat de stappen van Apple zijn op dit gebied.
Ik post dit hier zodat andere ook weten van het probleem. Waarschijnlijk is het serie gerelateerd.
Groeten,
Wouter


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 07:07.