iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   iPhone 4 wordt warm bij gebruik en gaat snel leeg (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/148133-iphone-4-wordt-warm-gebruik-gaat-snel-leeg.html)

Djurriano 17-11-13 23:16

iPhone 4 wordt warm bij gebruik en gaat snel leeg
 
Goedenavond,

ik hoop dat jullie mij kunnen helpen met mijn probleem.
Sinds een aantal dagen loopt mijn iPhone 4 behoorlijk snel leeg en wordt hij warm zodra ik hem aan de oplader hang. Dit komt denk ik door dat mijn iPhone van de week 's ochtends heel heet was na een nacht aan de stroom te hebben gelegen en eerst moest afkoelen om hem te gebruiken.

Als ik mijn iPhone nu gewoon even gebruik voor wat simpele zaken wordt hij al snel aardig warm en dat zonder dat er processen op de achtergrond lopen. In eerste instantie dacht ik dat de accu het begeven heeft, maar als hij warm wordt, wordt de processor veel warmer dan de accu zelf.

Zouden jullie mij kunnen vertellen op basis van bovenstaande of de accu het begeven heeft?

Alvast bedankt!

cln 17-11-13 23:26

Ik had bijna hetzelfde met mijn 3GS. Alleen werd deze zonder aan de lader te liggen ineens zo warm dat hij in mijn zak begon te branden.
Elke keer als hij zo warm werd heb ik hem gereset. Heb het laatste jaar geen problemen meer gehad. Nooit achter de oorzaak kunnen komen.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 00:34.