iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   Ipod touch 4g: batterij-hoesje (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/148251-ipod-touch-4g-batterij-hoesje.html)

arjan95 19-11-13 21:54

Ipod touch 4g: batterij-hoesje
 
Zoals ik al wel eens heb verteld is mijn batterij in slechte staat. Ik ben daarom op zoek naar een hoesje wat om de iPod touch 4g past en waarin een extra batterijpakket zit, zodat deze constant de kapotte / slechte batterij kan "opladen" en de iPod zo weer lekker lang mee gaat.

Op internet kwam ik wat tegen over de Mophie Juice Pack Air maar die zou om veiligheidsredenen teruggeroepen zijn. Niet meer te krijgen dus.

Daarnaast was er nog een Philips Game Case met AA-batterijen, maar ook die is enkel op Ebay en andere "vage" handelssites te vinden. Nergens in een gewone (web) shop vermeld.

Is er nog een alternatief of moet ik de hoop maar opgeven? Ik heb namelijk nog veel apps en games die ik nog wel eens wil spelen op mijn iPod. Helaas heeft mijn mobiel een slechte kwaliteit gpu dus wordt dat 'm niet. (en Android heeft ook veel minder goede games).

Edit: of zou een iPhone 3GS batterijhoesje ook passen? Ze hebben immers allebei een "rond" ontwerp enkel is de 3GS iets dikker. Maar een vulling van piepschuim zou dat kunnen oplossen?


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 19:21.