iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   iPhone niet activeerbaar (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/149144-iphone-niet-activeerbaar.html)

iriszx 10-12-13 22:53

iPhone niet activeerbaar
 
Goedeavond,

Ik heb een probleem en weet niet hoe ik dit moet oplossen. Misschien dat iemand mij hierbij kan helpen. Het probleem:

Ik heb net een nieuwe Iphone 5s. Had een nieuwe toegangscode ingevoerd en ben die vervolgens vergeten (heel stom...) Op de Apple site staat dat je je telefoon dan kan wissen via Itunes als je hem al gesyncroniseerd had (dit had ik nog niet gedaan) of via zoek mijn Iphone. Ik ging dus voor keuze twee. Vervolgens probeer ik nu weer mijn telefoon opnieuw te activeren. Op mijn telefoonscherm staat dat de Iphone niet kan worden geactiveerd omdat de activeringsserver tijdelijk niet beschikbaar is en dat ik mijn Iphone op Itunes moet aansluiten voor activering. Ik heb dit gedaan maar vervolgens komt er in Itunes te staan dat ik eerst de pincode van mijn telefoon moet invoeren voordat ik gebruik kan maken van Itunes, terwijl dat niet mogelijk is.

Iemand die weet hoe ik dit moet oplossen zodat ik alsnog mijn Iphone kan activeren??????

Jeally 11-12-13 13:55

Is het niet zo dat er sinds IOS 7 een beveiliging is om bij diefstal er voor te zorgen dat je de telefoon niet eenvoudig leeg maken kunt. Helaas ben jij hier nu de dupe van. Ik denk dat je er toch mee naar een apple store moet. Ik ga er vanuit dat ze je daar verder kunnen helpen.. Misschien ook voor de zekerheid een kassa bon mee?

RWK 11-12-13 14:38

Herstel de iPhone in DFU mode en probeer het dan opnieuw. Om in DFU mode te komen kan je beter de informatie lezen als je op de blauwe vraagteken klikt.

iriszx 11-12-13 15:12

Ik ben naar de Apple store geweest en hij is weer gerepareerd. De vrouw die me hielp had er zelf ook moeite mee haha

popjenorox 27-12-13 21:10

Weet je nog wat ze precies heeft gedaan bij de apple store, als ik vragen mag?


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 15:42.