iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   iPhone mail verzenden als hotmail (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/14964-iphone-mail-verzenden-hotmail.html)

ThoMM. 22-06-08 16:41

iPhone mail verzenden als hotmail
 
1. Ik heb mijn hotmail doorgestuurd naar mijn gmail via deze handleiding: https://forum.iculture.nl/f18/i...s-truukje.html

2. Ik heb bij Gmail>instellingen>accounts mijn @live.nl account toegevoegd, en als standaard ingesteld.

Als ik nu alleen een email via de iPhone verstuur (dus via gmail met @live als standaard account) komt het bij de ontvanger wel met mijn @gmail.com adres aan. (via Gmail zelf werkt het wel) Is hier iets aan te doen?

ControlSje 22-06-08 18:21

Voor zover ik weet is hier niets aan te doen. De SMTP server van hotmail is namelijk niet te bereikbaar met de iPhone. Ook wordt als afzender de gegevens gebruikt die je bij de SMTP server als login hebt staan, dus het wijzigen van de pop account gegevens heeft ook geen zin.

Xandra00 18-07-08 22:06

Hi,

Ik kan wel mijn mail ontvangen op mijn iPhone, maar ik kan geen mail versturen. Ik zit bij Versatel (Tele2). Heeft iemand hier een oplossing voor? Ik heb als hostnaam staan: smtp.versatel.nl:25 (serverpoort 25). Bij mijn gebruikersnaam heb ik het gedeelte wat voor het @-teken komt ingevuld (van mijn mailadres).
Alvast bedankt!

Groet,


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 12:01.